Næringsmiddeltransport - totalleverandør av transport

Næringsmiddeltransport av termosensitive produkter på Østlandet er KS Termotransport AS fokusområde. Vi planlegger, utfører og følger opp store og små transportoppdrag innen næringsmiddeltransport og annen transport. Selskapet var lenge drevet som et personlig firma, men i 1991 ble aksjeselskapet K&S etablert. KS Termotransport har cirka 40 ansatte og tilbyr våre kunder en komplett transporttjeneste for bedrifter på Østlandet.


For mer informasjon om næringsmiddeltransport kontakt oss.


Næringsmiddeltransport i Oslo, Akershus og Østfold

Vår største kunde av næringsmiddeltransport er Nortura SA. Gjennom vårt nettverk tilbyr vi våre kunder hurtige leveranser som ivaretar produktenes kvalitet. Alle våre transportoppdrag gjennomføres med logging av temperatur i bilen under hele transportoppdraget. Vårt internkontrollsystem tilfredstiller kravene fra Mattilsynet. K&S Termotransport utfører alle typer transportoppdrag. Vi har biler med termoaggregat som gir mulighet for kjøltransport, frysetransport eller varmetransport.


Frysetransport, kjøletransport og varmetransport

KS Termotransport AS utfører transport av partilast både i faste oppdrag og på forespørsel om enkelt oppdrag fra kunder. Vår flåte av semitrailere tilbyr kjøl- frys eller varmetransport. Vi har mange gode samarbeidspartnere som gjør at vi har kontroll på hele verdikjeden. Vi har en stor flåte av termobiler som distribuerer varer i Østfold, Akershus og Oslo i faste rutenett.


For mer informasjon om næringsmiddeltransport kontakt oss.

Rutenett

KS Termotransport AS har i dag et omfattende rutenett i både Østfold, Vestfold, Akershus og Oslo. Vi kjører i dag faste ruter fem dager i uken, som dekker hele det nevnte område.

Vi leverer til mer enn 1000 forskjellige kunder hver uke. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi et rutenett som dekker hele østlandet.


Drivstofftillegg

Som en følge av de siste års store svigninger i drivstoffpriser, har vi innført dieseltillegg på vår faktura.